Rólunk

closeup-asian-technician-hand-is-charging-the-electric-car-or-ev-in-service-center.jpg
RÓLUNK

Kik vagyunk mi?

Egy Norvégiában működő elektromos autó és alkatrész exportálásával foglalkozó cég. Cél országunk Magyarország. Hazai szakmailag elismert partnereinken keresztül, törekszünk a lehető legoptimálisabban kiszolgálni ügyfeleinket.

Professzionális csapat

Hozzáértő ügyfélszolgálat

Autók kedvező áron

Gyors ügyintézés

Professzionális csapat

Autók kedvező áron

Hozzáértő ügyfélszolgálat

Gyors ügyintézés

HITVALLÁSUNK

Milyen elvek mentén tevékenykedünk?

EXAL AS norvég cég, mint Magyarország egyik meghatározó elektromos autó export kereskedelmi vállalata a jövőben is a piaci igényeknek megfelelően fejleszti autó és alkatrész választékát, valamint szolgáltatásainak körét. Arra törekszünk, hogy a vevőink részére minél teljesebb megoldásokat kínáljunk, támogassuk őket az autó választásban, az adminisztrációs munka folyamatokban a megfelelő akatrészek kiválasztásában és azok logisztikájában, szállításában. Célunk, hogy a piaci követelményekkel összhangban, a folyamatos innovációt szem előtt tartva európai szintű és minőségű szolgáltatásokat nyújtsunk vevőinknek. Mindenkor tudatosan alkalmazkodunk a vevői igényekhez, ennek érdekében a kereskedelmi termékeinket egyre magasabb feldolgozottsági szinten kínáljuk a partnereink részére.

Víziónk

Elsődleges célunk az ügyfélélmény biztosítása.

A legfontosabb célunk, hogy ügyfeleink elégedettségét kivívjuk annak biztosításával, hogy termékeink és szolgáltatásaink az elvárásaik szerint, költséghatékonyan és időben történő szállítással bonyolódjon le.

Küldetésünk

Magyarország legnagyobb elektromos autó export vállalatává válni.

csapatunk

Ismerkedj meg csapatunk tagjaival

Tóth Tamás

CEO & Founder

Ha bármi kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal